Visueel verslag

Herken je dit? Tijdens een bijeenkomst wordt interessante informatie uitgewisseld, worden beslissingen gemaakt of strategieën bepaald of worden samen oplossingen bedacht. Achteraf worden de notulen rondgestuurd, maar ze worden niet meer gelezen. Of er wordt veel gepraat, maar de kern wordt niet geraakt. Soms blijkt zelfs achteraf dat je die ander helemaal niet goed begrepen hebt.

Allemaal redenen om een visueel verslag te laten maken van je bijeenkomst. Ik leg beeldend vast wat er op jouw bijeenkomst besproken wordt. Nadat we overeenstemming hebben over het verslag, ontvang je deze digitaal en desgewenst gedrukt op groot formaat. Die laatste hang je op, zodat je nog geregeld direct of indirect wordt geconfronteerd met de uitkomst(en) van die bijeenkomst. En jij niet alleen, ook jouw collega’s! Die bijeenkomst staat zo niet meer op zichzelf, maar wordt geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden die erop volgen en alle neuzen staan dezelfde kant op!

 

Praatplaat

Praatplaten helpen jou, jouw verhaal te vertellen of jouw boodschap over te brengen. Een praatplaat maakt met beeld inzichtelijk wat jij bedoelt en helpt de ander het op de juiste manier te begrijpen en interpreteren. Het zet je verhaal kracht bij en je hebt een praatstuk waarop je terug kan pakken en vooruit kan borduren.

 

Visuele templates en icons

Een visuele template kan jou helpen jouw verhaal te vertellen door dat aan de hand van die template te doen. De template wordt op maat gemaakt en kun je bij jouw bijeenkomst invullen.

Icons zijn getekende beelden op maat gemaakt voor jouw doel en doelgroep, zodat jouw verhaal doeltreffend en aantrekkelijk is.